Date:  04/04/2012 11:05:02 AM Msg ID:  004429
From:  FoxWeb Support Thread:  004424
Subject:  Re: Channel not starting - READCONFIG.FXP
I have seen this error before in situations where users were copying a FoxWeb installation from one server to another, rather than installing from scratch. I am not sure exactly what is causing it, but it's related to corrupted FoxWeb configuration entries. It has nothing to do with version 4.6, so you should be able to just install it over version 4.5 with no issues (recommended). 
FoxWeb Support Team
support@foxweb.com email
Sent by Ali Koumaiha on 04/02/2012 12:07:22 PM:
Follow up:

On the old server, i found fw4.exe (version 4.5) when we were testing prior to moving/upgrade.

i removed 4.6 and re-installed as 4.5

channels are starting and working perfect

I don't know why 4.6 did not work.

Sent by Ali Koumaiha on 04/02/2012 09:45:41 AM:
Migrating our server to Windows 2008,

First time i encounter this issue.

Server 2008 R2
VFP9 SP2

I installed IIS
I installed the IIS6 management
I ran the cscript command to enableapponwin64bit etc.. from the dos command and it was successful.

i downloaded fw4 from the website, and ran the setup and installed foxweb to C:\FoxWeb
When i configured FoxWeb, i see the FWStart.Log showing this.
04/02/2012 11:39:55 Error: 11 Message: "Function argument value, type, or count is invalid." Program: "PROCEDURE CLASSCONFIG.READCONFIG FWREADCONFIG.FXP" Line Number: 160 Channel: 1

for all 10 channels.

I uninstalled FoxWeb
Re-Installed it.

I installed it as "Admin" same thing.

how can i resolve this?